UKK

Voinko tulla mukaan vaikka minulla ei ole aiempaa kokemusta pilateksesta? 

Ilman muuta! Nämä tunnit ovat suunniteltu siten, että liikkeistä saa aina vaihtoehtoja ja sen takia ne ovat sovellettavissa omaan kuntotasoon. Lisäksi videokirjastossa pääset tekemään tekniikkavideoita ja lisäharjoituksia omalla ajalla. Online tunnit sopivat myös jo pilateksen perusteet osaavalle liikkujalle. 

Minulla on kipuja, sopiiko pilates minulle?

Pilates on lempeä laji, joka vahvistaa tukilihaksistoa ja se soveltuu akuutin vaiheen jälkeen tukiharjoitteluksi. Jos et ole varma asiasta, on aina hyvä tarkistaa omalta lääkäriltä tai fysioterapeutilta milloin voit aloittaa harjoittelun ja noudattaa heidän ohjeita.


Liikeet eivät saa sattua tai tuntua pahalta. Mikäli sinulla on rajoitteita joita ohjaajan on tärkeä huomioida tuntia suunnittelussa jotta saat turvallisen harjoituksen, otathan ensin yhteyttä info@voimaakehosta.fi

Mitä välineitä tarvitsen?

Tarvitset online tunneille vain maton ja joustavat vaatteet, sekä tietokoneen tai puhelimen jolta osallistua Zoom tunnille.

Miten maksan tunnin?

Maksa kertamaksu 18€ tai kuukausimaksu 75€/kk verkkokaupassa täällä.

Kuukausimaksulla maksaessasi tämä on ensimmäisen kuukauden maksu ja loppuerä laskutetaan kahdessa. Voit myös maksaa kaikki kolme kuukautta kerralla verkkokaupassa, laita tällöin ostoskoriin tuotetta 3 kappaletta.

Voit maksaa myös ePassilla tai Smartumilla, ota tällöin yhteyttä info@voimaakehosta.fi 

Miten pääsen Zoom treeniin? 

Lähetämme sinulle kutsulinkin Zoomiin tuntia ennen harjoituksen alkua. Katsothan myös roskapostista jos viestiä ei näy, tai laita meille nopeasti viestiä ennen tunnin alkua info@voimaakehosta.fi niin lähetämme sinulle linkin uudelleen.


Lataa laitteellesi maksuton Zoom -sovellus valmiiksi täältä, salli kamera ja mikrofoni jos laite kysyy siihen lupaa, jotta näet ja kuulet ohjaajan ja hän sinut.

Miten pääsen omille sivuilleni?

Olethan ensin rekisteröitynyt?

Tarkista sähköpostista infokirje, jossa on ohjeet rekisteröitymiseen. Kun olet sen tehnyt, lähetämme sinulle vahvistusviestin. Vahvistusviestissä saattaa mennä 0-60min.

Vahvistusviestissä on linkki josta voit nyt kirjautua sisään omille sivuille.


Jatkossa voit kirjautua sisään valikon omat sivut - kohdasta.

Unohdin salasanan omille sivuilleni

Mene omille sivuille ja klikkaa "unohdin salasanani".

Lähetämme sinulle sähköpostiin ohjeet salasanan vaihtamiseen. Jos et ole vastaanottanut tätä sähköpostia, ole hyvä ja tarkista roskapostikansiosi. 

Palvelun irtisanominen

Pilates online tunnit ovat kestoltaan aina kolme kuukautta. Palvelu loppuu automaattisesti sen jälkeen, sinun ei siis tarvitse tehdä mitään. Toivomme toki että jatkat säännöllistä harjoittelua kanssamme, nyt kun se on lähtenyt käyntiin!