Pilatesta kotona

Aloita pilates harrastus ja voi paremmin! 

Haluatko aloittaa uuden pilates harrastuksen, tai harrastaa pilatesta kotona?

Pilates online tunneista saat säännöllisen, jatkuvan harrastuksen joka parantaa lihastasapainoa ja kehittää keskivartalon voimaa. Sinun ei tarvitse olla erityisen notkea osallistuaksesi tunneille, kehon kykyä kehitetään hiljalleen. Pilates online tunneilla ohjaajasi vie sinua eteenpäin - tämä ei ole siis perinteinen online tunti missä ohjaaja jumppaa mukana, vaan hän antaa sinulle yksilöllistä palautetta tunnilla kameran kautta.

Tunnit ovat pienryhmätunteja, jotka sopivat aloittelijoille sekä pilatesta jo jonkin aikaa harrastaneille. Kuukausihintaan kuuluu videokirjasto josta voit online tuntien lisäksi tehdä harjoituksia, sekä saat vinkkejä liikkeiden suorittamiseen.

Harjoittelua ohjaavat pilateksen kuusi pääperiaatetta: keskustan käyttö, hallinta, hengitys, liikkeen virtaus ja täsmällisyys. Pilateksen tarkoitus on parantaa kehon taloudellista käyttöä ihan kaikessa liikkumisessa - säännöllisellä pilates harjoittelulla saat toimivan kehon ja paremman ryhdin, sekä energiaa arkeesi. Aloita pilates harrastus ja osallistu mukaan mistä vain - kotoa, mökiltä tai työmatkalta!

MIKSI LÄHTEÄ MUKAAN?

  • Toimiva ja kivuton keho vaatii säännöllistä liikettä ja näistä online tunneista saat juuri tämän säännöllisen harrastuksen, jota voi tehdä mistä päin tahansa. 
  • Sinulle on varattu vakituinen paikka tunnille - ohjaaja tuntee sinut ja kehosi tarpeet. Kehityt kehosi ehdoilla ja sitä kunnioittaen.
  • Sitoudut tunneille kolme kuukautta kerrallaan - tänä aikana muutat liikkumistottumuksiasi luomalla toistuvan rutiinin. Tuot liikumisen ja pilateksen osaksi arkea ja kehosi voi paremmin! Sairastapauksissa saat harjoituksesta tallenteen.
  • Mietitkö sopiiko sinulle kolmen kuukauden sitoutuminen, tai haluat tutustua online tuntiin ensin? Ehkä aikatauluusi sopii paremmin tulla silloin tällöin, mutta haluaisit silti osallistua aina kun pystyt. Tule silloin kertamaksulla! 
  • Tunti on aina sunnuntaisin klo 11:00-11:50  

TOIMI NÄIN

3kk tunnit 75€/kk

Maksa ensimmäinen kuukausimaksu verkkokaupassa. Loput laskutetaan kahdessa erässä. Jos haluat maksaa kaikki kolme kuukautta kerralla, laita ostoskoriin 3kpl tuotetta. Saat Zoom linkin noin 30min ennen jokaista tuntia. Sisältää pääsyn videokirjastoon.


Kertamaksu 18€

Osallistu tunneille kertamaksulla  maksamalla tunti verkkokaupassa. Laita sen jälkeen sähköpostia info@voimaakehosta.fi mille tunnille olet tulossa. Saat Zoom linkin noin 30min ennen tunnin alkua. Kertamaksuun ei sisälly videokirjastoa. Tunti on käytettävä 3 viikon sisällä ostosta. Tunnin peruutus on tehtävä vähintään 3 tuntia ennen, sitä myöhemmin tulleet peruutukset veloitetaan normaalisti. 


Smartum ja ePassi käyvät maksuvälineeksi, ota yhteyttä info@voimaakehosta.fi 


Change happens through movement, and movement heals

-Joseph Pilates