Tutustutaan

Olen Somatic pilatesohjaaja ja liikkuvuusvalmentaja sekä personal trainer Tampereelta.

Olen ratsastanut klassista ratsastusta ja sain sieltä kipinän ymmärtää syvemmin liikettä ja kehoa. Pilates on ollut mukana kymmenen vuoden ajan säännöllisen epäsäännöllisesti, kunnes päätin syventyä ja ymmärtää kehon liikettä pitkän Somatic pilates -ohjaajakoulutuksen, sekä liikkuvuusvalmentajan koulutuksen avulla. Minulla on liikuntaneuvojan perustutkinto ja personal trainer koulutus, jotka antoivat hyvän pohjan ohjata terveyttä edistävää liikuntaa erilaisille ryhmille. Olen tehnyt pitkän työuran kaupan alalla ja asiakaspalvelun parissa.

Aloitin aktiivisen liikkumisen vasta aikuisena joten voin hyvin samaistua siihen, miltä tuntuu aloittaa liikuntaharrastus ja luoda siitä rutiini arjen pyörityksessä. Uuden asian tuominen osaksi arkea on pieniä muutoksia ja tarpeeksi usein toistoja, jotta siitä tulee säännöllistä ja huomaamaton osa toimintaa. En ole luonnostani koskaan ollut notkea ja ajattelin aikaisemmin olevani tavallinen kankea tekijä, mutta säännöllisen liikkuvuusharjoittelun aloitettuani ymmärsin, etten ole koskaan vain liikkunut säännöllisesti eikä keholla ole siten ollut mahdollisuutta muokkautua uudelleen. Nyt harjoittelun myötä koen liikkuvuuteni olevan ihan tavallinen, en ole kankea mutta en myöskään yliliikkuva. Pystyn asioihin joita pyydän keholtani. Joskus siis omat ennakkokäsityksemme voivat olla jopa esteenä tai ohjata käsitystä liikkuvuudesta. Kyse onkin saattanut olla vain siitä ettei keho ole saanut perusliikesuuntia ja kun sitten alkaa liikuttamaan kehoa, toimintakyky paranee muuttaen käsitystä omasta pystyvyydestä.

Uskon, että kehon kanssa vietetty aika lisää itsetuntemusta ja edistää niin fyysistä kuin sisäistä hyvinvointia. Periaatteeni on, että voin auttaa oivaltamaan kehosi kykyä liikkua, sekä auttaa sinua löytämään mieluisan tavan sen toteuttamiseen - liikkeet eivät maailmasta lopu, kyse on vain siitä oletko löytänyt sinulle toimivat liikkeet tai liikuntaharrastuksen.


Ota rohkeasti yhteyttä jos haluat salillesi tai kaveriporukallesi treenin. Ohjaan yksilöitä, ryhmiä ja yrityksiä paikanpäällä sekä etänä ja rakennan ketterästi erilaisia kokonaisuuksia palvelemaan asiakkaan tarpeita.

Kouluttaudun jatkuvasti lisää, jotta voin taata palveluiden laadun ja tutkittuun tietoon pohjautuvan valmennuksen.

Koulutus:

  • Pilatesohjaaja, Somatic Studio Finland 2023 (pitkä pilates ohjaajakoulutus)
  • Liikkuvuusvalmentaja, Exercisemaster 2022
  • Liikuntaneuvoja, Varalan Urheiluopisto 2020
  • Personal trainer, Varalan Urheiluopisto 2020
  • FasciaMethod ohjaaja, ProFTraining 2020
  • Markkinointiviestinnän ammattitutkinto, visualisti 2013

Kiitos kun kävit tutustumassa minuun!

Inkeri Väisänen