Tutustutaan

Mukavaa kun löysit Voimaa kehosta -sivuilleni ja haluat tutustua minuun tarkemmin. Se kertoo, että haluat tietää palveluistani enemmän, mahtavaa!

Keho on intohimoni. Olen kiinnostunut kehonhallinnasta, hyvästä kehon kannatuksesta ja linjauksista. Ratsastin nuorena ja sain sieltä kipinän ymmärtää syvemmin liikettä ja kehoa. Nyt liikuntaneuvojana yksi toiveistani ja ohjaamisen periaatteistani on, että voin jakaa muille niitä oivalluksia joita olen itse saanut ja jotka ovat muuttaneet näkemyksiäni kehosta ja liikkeestä. 


Iloa ja mielekkyyttä elämään voi tuottaa liikkumisen kautta niin monella eri tavalla, on vain kokeiltava rohkeasti ja löydettävä itselle toimiva tapa. Kyllä, asia jota toistat tekemisen ilosta ja ehkä myös siitä saatavien terveysvaikutusten takia, kunnes siitä tulee rutiini. Silloin liikkuminen on helppo ujuttaa arkeen ja sen vaatimuksiin. Ohjaajana pyrin luomaan sinulle onnistumisia ja oivalluksia miten tehdään ja minkä takia. Rento tekeminen ja tarkkuus tasapainoittelevat toiminnassani.


Toimin yrittäjänä ja pidän FasciaMethod -tunteja Voimaa kehosta palveluiden alla, sekä toimin ryhmäliikuntaohjaajana Tampereella eri saleilla. Ota rohkeasti yhteyttä jos haluat salillesi tai kaveriporukallesi tehokkaita treenejä tai kokonaisvaltaista kehonhuoltoa!

Koulutus:

  • Liikkuvuusvalmentaja, Exercisemaster 2022
  • Liikuntaneuvoja ja personal trainer, Varalan Urheiluopisto 2020
  • Pilates, ryhmäliikuntaohjaajan peruskurssi, Erimover 2021
  • Yin jooga, ryhmäliikuntaohjaajan peruskurssi, Erimover 2021
  • FasciaMethod, ProFTraining 2020
  • Kahvakuulaohjaaja, Spartan Academy 2020
  • Markkinointiviestinnän ammattitutkinto, visuaalinen markkinointi 2013

Kiitos kun kävit tutustumassa minuun!

Inkeri Väisänen