Vahvistu pilateksella verkkokurssi


Ainutlaatuinen kurssi, joka vahvistaa ja notkistaa kehosi vain 6 viikossa helpoilla kotitreeneillä!


Todella hyvä pilatestunti. Olo aina parantuu tunnin jälkeen. Hyviä liikkeitä, joita helppo tehdä. Etenkin hartiajumit lähtee pois.
Laadukasta ja monipuolista treeniä tukilihaksille ja liikkuvuudelle. Mukava ja tsemppaava ohjaaja.

Verkkokurssi sopii sinulle ihan täydellisesti, jos..

 • Et ole löytänyt säännöllistä pilates ryhmää jossa voisit harrastaa, tai et ole uskaltanut mennä mukaan

 • Kaipaat apua kiristyville lonkille, helpotusta ryhtiin ja apua keskivartalon vahvistamiseen

 • Haluat oppia aktivoimaan lihakset oikeassa järjestyksessä, jotta löydät lantionpohjan ja syvien lihasten kannatuksen

Inspiroidu asiakkaideni huikeista tuloksista..

Olen löytänyt ne kehon osat, joissa on vielä tekemistä, ja joissa on tapahtunut selvää kehitystä kurssin aikana. Halusin kokea pystynkö kehittymään siinä kaikessa, missä pilates auttaa kehoani. Epäilyni oli suuri, mutta yllätyksekseni edistystä on selkeästi tapahtunut kurssin aikana, ja olen hyvin kiitollinen että lähdin mukaan!
"..Ja olen oppinut käyttää omaa kehoani, ja oppinut tuntemaan sitä kokonaisvaltaisesti. Osaan seistä paremmin kahden jalan päällä, suorempana kuin vuosi sitten. Osaan myös käyttää palleaa, hengittää, ja olen löytänyt lihaksia ja liikeratoja joista en aikaisemmin tiennyt."
-pilatesasiakas

Verkkokurssin sisältö

Tällä 6 viikon pilateskurssilla saat kattavat ohjeet harrastaa pilatesta kotona. Kurssi sisältää:

6 pilates harjoitusta

  • Viikko 1: Perustason pilates

  • Viikko 2: Vahva keskivartalo ja rento selkä

  • Viikko 3: Pilates & lantio

  • Viikko 4: Ryhti ja tasapaino

  • Viikko 5: Rintakehä ja lavat

  • Viikko 6: Pilatesta alaselälle

Liity nyt mukaan

Vahvistu pilateksella verkkokurssin ovet on auki! 

Verkkokurssin hinta on 59€ vain rajatun ajan (ovh 99€)

Ovet sulkeutuu 16.6 klo 23:59

Mitä verkkokurssilla tehdään?


Liikkeistä saa vaihtoehtoja, joista valitset sinulle sopivan. Kuuden viikon kurssin edetessä tunnet miten keho vahvistuu ja liikkeiden tekeminen sujuu.

Ensimmäisen viikon materiaalit ovat heti käytössäsi oston jälkeen ja sen jälkeen saat joka viikko yhden pilatesharjoituksen ja tekniikkavideon. Pilatesohjaajasi tuki on jatkuvasti käytettävissä kurssin ajan, jotta et jää yksin kysymyksiesi kanssa.

Bonukset

BONUS 1: Pilates palloharjoitus (arvo 29€)

Kaiva pilatespallo kaapista pölyttymästä ja lähde liikkeelle pallon kanssa! Pilatespallo auttaa hahmottamaan miltä lihaksissa tuntuu, ohjaa suuntaa ja auttaa liikkeiden suorittamisessa. Tarvitset löysän pilatespallon. Osan liikkeistä voi tehdä myös ilman palloa.


BONUS 2: Pilates top 10 (arvo 19€)

Opit tärkeimmät 10 pilates liikettä, joilla sekä vahvistat syviä lihaksia, että notkistat kehoa. Aina ei ole aikaa tehdä koko pilatesharjoitusta, siksi tämä 10 liikkeen treeni toimii loistavana pikatreeninä reissussa, hotellissa, tai kiireisenä päivänä kun haluat kuitenkin ehtiä treenaamaan.


BONUS 3: Pilates & venyttely (arvo 29€)

Lempeä venytys ja pilateksen vahvistava vaikutus samassa paketissa. Venytät kireää takaketjua jotta päänsärky ja selkäongelmat helpottavat. Täydellisen lempeä paketti ilman välineitä.

14 päivän tyytyväisyystakuu


Tämä ohjelma on rakennettu ajatuksella ja sydämellä, sekä vuosien kokemuksella, jotta se auttaisi sinua saamaan mahdollisimman hyvät tulokset.

Mutta tämäkään kurssi ei toimi mikäli et tee harjoituksia säännöllisesti, pelkkä videoiden katselu ei riitä.

Mikäli olet ahkerasti tehnyt kaikki harjoitukset 14 päivän aikana, mutta kurssi ei vastaa sitä, mitä olit ajatellut, maksan sinulle mielelläni rahat takaisin.

Huom! Jos teet tilauksen liikuntaeduilla, emme valitettavasti voi palauttaa rahojasi. Lakiteknisistä syistä liikuntaetuja ei saa muuttaa takaisin rahaksi.

Oletko kuullut pilateksesta, mutta et tiedä sopiiko se sinulle? Pitääkö olla notkea?

Tämän kurssin avulla opit pilateksen perusasiat. Sinun ei tarvitse olla notkea, teet liikkeet turvallisesti sinulle sopivalla tasolla.

 • Selkeästi ohjatut videot kerran viikossa + infovideo

 • Saat vaihtoehtoja, joista valitset itsellesi sopivan

Kuka minä olen

Olen auttanut kymmeniä asiakkaita parantamaan ryhtiä ja liikkuvuutta pilateksen avulla.

10 vuotta sitten löysin pilateksen ja jäin heti koukkuun, sillä pilateksessa sain keskittyä rauhassa vahvistamaan kehoani, eikä liikuntaa tarvinnut suorittaa hiki päässä. Pilateksen avulla korjasin lantion asennon ja sen jälkeen koko liikkuvuuteni on pysynyt.

Autan päivittäin ihmisiä toistuvien lihaskipujen, ryhtihaasteiden ja liikkuvuuden kanssa. Verkkokurssini on rakennettu auttamaan kaltaisiani ihmisiä, jotka haluavat aikuisiällä tehokkaan tavan löytää pysyvästi vahvempi ja liikkuvampi keho.

Koulutus

 • Pilatesohjaaja 2023, Somatic Studio (pitkä pilatesohjaajakoulutus)

 • Liikkuvuusvalmentaja 2022

 • Liikuntaneuvoja, Varalan Urheiluopisto 2020

 • Personal trainer, Varalan Urheiluopisto 2020

 • FasciaMethod ohjaaja 2020

+ useita alan koulutuksia ja kursseja. Olen Suomen pilatesyhdistyksen jäsen.

UKK

1. Olen todella aloittelija/ minulla on taukoa liikkumisesta. Pysynköhän perässä vai onko kurssi vain edistyneille?

Pilates harjoitukset sopivat loistavasti aloittelijalle ja myös liikunnan pariin palaavalle - mahtavaa että haluat liikkua! Liikkeistä saa vaihtoehtoja, joista voti valita itsellesi sopivan.

2. Tarvitseeko treeneihin välineitä?

Tarvitset vain maton pilatesharjoituksiin. Bonus materiaaleissa on kaksi treeniä, joihin tarvitset pilatespallon ja pilatesrenkaan. Jos sinulla ei ole näitä välineitä kotona, se ei haittaa, sillä saat kyllä 6 toimivaa pilatestreeniä kehonpainolla

3. Voiko treenit tehdä omalla ajalla?

Sinun ei tarvitse tietää, mitä elämä tuo tullessaan. Verkkokurssi mukautuu sinun elämääsi ja kaikki treenit voi tehdä omaan tahtiin. Painat vain playta ja teet treenin valmentajasi ohjaamana. Verkkokurssi jää käyttöösi pysyvästi. Voit siis ostaa verkkokurssin nyt ja aloittaa myöhemmin.

4.Jääkö materiaalit verkkokurssin loputtua?

Kyllä, kurssi on käytössäsi niin kauan kuin haluat.

5. Minulla on kipua x paikassa/ liikkuvuusrajoituksia, voinko lähteä mukaan?

Usein toistuva lihasepätasapaino, erilaiset kireyden tuntemukset ja lihaskivut ovat seurausta vähäisestä liikkumisesta ja yksipuolisesta kuormituksesta. Nämä helpottuvat nopeasti kun aloitetaan säännöllinen ja monipuolinen tukilihaksistoa vahvistava harjoittelu. Liikkuvuusharjoittelu sopii toiminnallisten vaivojen ennaltaehkäisyyn ja treeniin palaamiseen, kun kuntoutusalan ammattilaisen kanssa käyty kuntoutus on ensin valmis. Mikäli liikuvuusrajoitteesi tarkoittaa, ettei esimerkiksi käsi nouse pään päälle, saat kyllä liikkeisiin vaihtoehtoja. Mikäli olet epävarma treenien aloittamisesta, varmista asia ensin lääkäriltäsi. Valmennuksessa ei anneta kuntoutusohjeita tai ohjeita sairauksien hoitoon, vaan ne tulee aina hoitaa fysioterapeutin tai lääkärin kanssa.


Näin pääset mukaan

 • Klikkaa ostonappia jolloin siirryt ostosivulle. Valitse itsellesi sopiva maksutapa ja täytä maksutiedot

 • Meillä käy myös Epassi ja Smartum.

 • Oston jälkeen saat tunnukset sähköpostiisi

 • Kun kirjaudut verkkokurssille, löydät sieltä harjoitukset ja materiaalit

 • Teet pilatesta 1 kerran viikossa 20-40min ajan ja huomaat eron kehossa heti

Pilatesharjoitukset ovat suunniteltu sopimaan niin aloittelijoille, tauolta palaaville kuin pilatesta jo harrastaneille. Sinä valitset minkä vaihtoehdon liikkeestä teet. Pilateskurssi ei vaadi aikaisempaa osaamista ja voit aina kysyä pilatesohjaajalta apua liikkeisiin.

Kesällä tulossa lomia ja reissuja? Ei hätää, osta nyt ja aloita verkkokurssi myöhemmin!

Ryhdin parantamiseen, keskivartalon vahvistamiseen ja rentoon selkään kaikki yhdessä paketissa. Harjoitukset jäävät 6 viikon jälkeen käyttöösi, jotta voit jatkaa ihanaa pilatesmatkaasi.

Vahvistu pilateksella verkkokurssi nyt 59€ sunnuntaihin 16.6 klo 23:59 asti. (Ovh 99€)