Kehonhuollon ABC verkkokurssi

LIITY SYKSYN JONOTUSLISTALLE

 Jos haluat työskennellä kanssani jo aikaisemmin, lue lisää yksilövalmennuksesta


Näin teet pysyvän muutoksen kohti energisempää, vetreämpää ja liikkuvampaa kehoa. Menetelmällä tulet mullistamaan liikkuvuutesi, sillä sen avulla kehonhuollon ylläpitäminen on vaivatonta ja helppoa. Hoidat kehoasi säännöllisesti, vaikka olisit maailman kiireisin ihminen.

Joten saisinko esitellä sinulle Kehonhuollon ABC ohjelman..

Kehonhuollon ABC on 12 viikon valmennusohjelma, jossa opit vahvistamaan kehoasi tehokkaasti helpoilla ja nopeilla pilates- ja liikkuvuustreeneillä, ilman jatkuvaa aloittamisen vaikeutta, jotta löydät toimivat keinot säännölliseen kehonhuoltoon ja voit tehdä asioita joita rakastat.

Vaikka ryhmäliikunta tuntuisikin vaikealta, Inkerin tunneille on ollut matala kynnys mennä.
"En ole mieltänyt itseäni liikunnalliseksi ja oheisharjoittelutkin jääneet yleensä tekemättä, mutta nyt kun minulla oli kokoaikainen tuki ja itse tarvitsi vain tehdä treenit, niin koin, että kiireisestä aikataulustani huolimatta sain treenit hyvin sovitettua arkeen.

Verkkokurssi sopii sinulle ihan täydellisesti, jos..

 • Yrityksistä ja tiedosta huolimatta et vielä ole löytänyt säännöllistä tapaa huoltaa kehoasi

 • Olet valmis lopettamaan sen oikean hetken odottamisen voidaksesi paremmin kehossa (ja ottamaan aktiivisempaa roolia hyvinvointisi eteen)

 • Haluat säästää aikaa tekemällä ohjatun treenin, miettimättä mitkä liikkeet ovat oikein, tai miltä niiden pitäisi tuntua.

 • Kaipaat kevyttä liikettä jotta palaudut arjesta ja treeneistä paremmin

Inspiroidu valmennettavieni huikeista tuloksista..


Olen löytänyt ne kehon osat, joissa on vielä tekemistä, ja joissa on tapahtunut selvää kehitystä kurssin aikana.Halusin kokea pystynkö kehittymään siinä kaikessa, missä pilates auttaa kehoani. Epäilyni oli suuri, mutta yllätyksekseni edistystä on selkeästi tapahtunut kurssin aikana, ja olen hyvin kiitollinen että lähdin mukaan!
Kokonaisuus oli kattava ja koko keho käytiin hyvin läpi, ohjaus ja liikkeet olivat selkeitä ja sopivan kuormittavia. Uusia lihaksia ja niissä olleita jumeja tuntui löytyvän joka kerta vaikkei niiden olemassaoloa tiennyt, ohjauksella kuitenkin saatiin jumit häivytettyä ja liikkuvuus parani. Lantion liikkuvuus tunnit olivat erinomaisia!
Liikkeet aktivoivat hyvin juuri niitä paikkoja kehossa, jotka ovat halunneet jo pitkään tällaista liikuntaa eli ovat kipeytyneet liikunnan puutteesta.

…Joten mistä tiedän, että myös SINUN onnistumisesi on lähes taattu?

Yhdestä syystä. Metodini pilkkoo kehonhuollon niin yksinkertaisiksi askeleiksi, että siinä on lähes mahdoton epäonnistua!

Saat täyden tukeni liikkuusvalmentajana, pilatesohjaajana ja liikuntaneuvojana. Kolmen ammattilaisen osaamisen siis yhdessä paketissa ja samaan hintaan.


Resepti liikkuvampaan kehoon

Jos vain uskallat kokeilla ja seurata sitä askel askeleelta.

Tämän todistetusti testatun Liikuvampi keho -menetelmän avulla opit vahvistamaan kehoasi tehokkaasti helpoilla ja nopeilla pilates- ja liikkuvuustreeneillä, ilman jatkuvaa aloittamisen vaikeutta.

Olen auttanut kymmeniä asiakkaitani saamaan liikkuvamman kehon ja menetelmääni noudattamalla asiakkaani ovat onnistuneet luomaan liikkuvamman elämän, jossa he viihtyvät. Ennen kaikkea he ajattelevat kehostaan lempeästi ja näkevät itsensä vahvoina ja kyvykkäinä. 


Mitä on siis luvassa?

Treenaat 3 kertaa viikossa tehokkaita ja helppoja kotitreenejä. Treenien kesto on 15-40min. 

Joka viikolle on oma teema josta opit lisää. Teeman mukainen liikkuvuusharjoitus jossa opit täsmäliikkeet, jotta ymmärrät miten keho toimii ja vältyt toistuvilta lihasjumeilta. 

Tämän lisäksi on aina pilates ja lihaskuntotreeni. Nämä voivat tukea viikon teemaa, tai olla erillisiä harjoituksia vahvistamaan kehoa. Kaikki treenit voi tehdä omalla ajalla.


Kehonhuollon ABC verkkokurssi

Verkkokurssin jälkeen (MIETI: jopa 12 viikon päästä) sinulla on..

Treenit 3 kertaa viikossa. Kerran viikossa treenaat kotona pilatesta, liikkuvuutta ja lihaskuntotreenejä.

Kattava alkukartoitus ja liikkuvuustestit joiden avulla tiedät mihin treeneissä keskittyä. 

Herätä sisäinen motivaatio ja kirkasta tavoitteesi

 • Takuuvarmat tulokset

 • Inspiroiva yhteisö

 • Kannustava valmentaja

 • Liikkuvampi keho - pysyvästi

Joka viikko sinulle avautuu pääsy uuteen moduuliin.

…jotta sinun olisi mahdollisimman helppo suunnitella ja hallita ajankäyttöäsi askeleiden toteuttamiseen, ilman että treenin aloittaminen tuntuu liian isolta kynnykseltä.

Bonus 1

(arvo 1247€)

Valmentajan tuki koko kurssin ajan

Tämä supersuosion saanut vain kurssilaisille tarkoitettu Facebook ryhmä varmistaa, että sinulle on tukea ja apua aina, kun sitä tarvitset.

 • Viikoittaisia tsemppiviestejä ja täsmätietoa valmentajalta

 • Tukea ja sparrausta muilta ryhmäläisiltä

 • Kysy vapaasti valmentajalta miten muokata treenejä tarpeisiisi sopien

 • Jaa kuvia ja kokemuksia treeneistä, sekä oivalluksia ja onnistumisia. Juhlitaan niitä yhdessä!

Bonus 2

(arvo 119€)

Valmentajan palaute 

Kirjalliset ohjeet liikkuvuustesteistä mihin keskittyä treeneissä verkkokurssin ajan. Huom! Tämä bonus on vain ensimmäiselle 5 osallistujalle voimassa.


Bonus 3

(arvo 59€)

Liikkujan identiteetti -työkirja

Luo uusi liikkujan identiteetti ja päästä irti vanhoista, toimimattomista tavoista ajatella kehostasi ja kyvystä liikkua. Jotta et liikkuisi vain ulkoisista syistä, kirkasta sisäinen motivaatio joka kantaa pidemmälle liikkuvuuden matkallasi.

Tyytyväisyystakuu

Kehonhuollon ABC on kokokonaisvaltainen ohjelma ja se on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat valmiita ottamaan aktiivisempaa roolia hyvinvointinsa eteen ja tekemään töitä liikkuvamman kehon saavuttamiseksi.

Tämä ohjelma on rakennettu ajatuksella ja sydämellä, sekä vuosien kokemuksella, jotta se auttaisi sinua saamaan mahdollisimman hyvät tulokset - mahdollisimman nopeasti.

Sinulla on 14 päivän tyytyväisyystakuu. Mikäli olet tehnyt kaikki harjoitukset 14 päivän aikana, mutta kurssi ei vastaa sitä, mitä olit ajatellut, maksan sinulle mielelläni rahat takaisin.

Olen todella aloittelija/ minulla on taukoa liikkumisesta. Pysynköhän perässä vai onko kurssi vain edistyneille?

Treenit sopivat loistavasti aloittelijalle ja liikunnan pariin palaavalle - mahtavaa että haluat liikkua! Liikkeistä saa vaihtoehtoja, joista voi valita itselleen sopivan.

Tarvitseeko treeneihin välineitä?

Pitkä kuminauha (kevyt, tai medium) on tarpeellinen lihaskuntotreeneissä. Muut treenit, eli suurin osa verkkokurssin harjoituksista tehdään kehonpainolla.

Voiko kurssin maksaa liikuntaeduilla?

 • Uskon, että työnantajasi haluaa myös sinun voivan hyvin! Verkkokurssin voi maksaa Epassilla tai Smartumilla. Hae palveluntarjoaja Voimaa kehosta ja suorita maksu. Lähetä maksun jälkeen kuvakaappaus kuitista / koodi sähköpostitse info@voimaakehosta.fi ja saat lisäohjeet. Epassilla maksaessa kuitti on voimassa vain 15 minuuttia, joten laitathan kuvakaappauksen kuitista ennen kuitin umpeutumista.

Voiko treenit tehdä omalla ajalla?

Sinun ei tarvitse tietää, mitä elämä tuo tullessaan. Verkkokurssi mukautuu sinun elämääsi ja kaikki treenit voi tehdä omaan tahtiin. Painat vain playta ja teet treenin valmentajasi ohjaamana.

Minulla on kipua x paikassa/ liikkuvuusrajoituksia, voinko lähteä mukaan?

Usein toistuva lihasepätasapaino, erilaiset kireyden tuntemukset ja lihaskivut ovat seurausta vähäisestä liikkumisesta ja yksipuolisesta kuormituksesta. Nämä helpottuvat nopeasti kun aloitetaan säännöllinen ja monipuolinen tukilihaksistoa vahvistava harjoittelu. Liikkuvuusharjoittelu sopii toiminnallisten vaivojen ennaltaehkäisyyn ja treeniin palaamiseen, kun kuntoutusalan ammattilaisen kanssa käyty kuntoutus on ensin valmis. Mikäli liikuvuusrajoitteesi tarkoittaa, ettei esimerkiksi käsi nouse pään päälle, saat kyllä liikkeisiin vaihtoehtoja. Mikäli olet epävarma treenien aloittamisesta, varmista asia ensin lääkäriltäsi. Valmennuksessa ei anneta kuntoutusohjeita tai ohjeita sairauksien hoitoon, vaan ne tulee aina hoitaa fysioterapeutin tai lääkärin kanssa.

Jääkö materiaalit verkkokurssin loputtua?

Verkkokurssi on käytössäsi 3 kuukautta kurssin loputtua. Saat siis jopa puolen vuoden ajalle kehonhuolto ja liikkuvuusharjoitukset valmiiksi!


Ajatteleko, että kurssi olisi sinulle aivan täydellinen, mutta olet edelleen kahden vaiheilla, koska..

.."Minulla ei ole aikaa kun arki on hyvin kiireinen"

Verkkokurssin treenit ovat nopeita ja tehokkaita, mutta lyhyitä tehdä kotona tai salilla, jotta aloittaminen ei nouse esteeksi tehdä treenit kotona.

Jos et koskaan laita itseäsi prioriteettilistan kärkeen, et tule koskaan saamaan niitä ihania asioita, joista unelmoit. Tai saamaan sitä liikkuvampaa kehoa, joka mahdollistaa unelmiesi toteuttamisen helposti ja vaivattomasti. Sen takia rohkaisen sinua laittamaan oman hyvinvointisi etusijalle ja varaamaan paikkasi vuoden suosituimmasta kehonhuolto valmennuksesta.

Kehonhuollon ABC verkkokurssilla opit täsmäliikkeet, joilla helpottaa kireyksiä ja kolotuksia ilman aloittamisen vaikeutta.


Tutustu valmentajaasi

Moikka, olen Inkeri: pilatesohjaaja, liikkuvuusvalmentaja ja personal trainer.

Vain pari vuotta sitten olin samassa tilanteessa kuin sinä nyt.

Epävarma siitä, miten päästä eroon toistuvista kivuista ja huoltaa kehoa ruuhkavuosissa. Ja vielä epävarmempi siitä, tulisinko koskaan onnistumaan.

Tähän epävarmuuteen vaikutti aikaisempi historiani liikkumisesta. Minä olin lapsena se, joka valittiin koulussa viimeisenä urheilujoukkueeseen. Ja sen jälkeen liikkuminen on ollut epämukavaa suorittamista. Kokeilin jopa erilaisia naisten saleja, mutta motivaatio lopahti joka kerta.

En saanut kyykyssä kantapäitä ja ratsastus ei sujunut kunnolla. Kunnes aloitin tekemään pilates- ja liikkuvuusharjoittelua ja rakensin täysin uuden kehon, nimittäin 3 kuukauden kohdalla huomasin että saan eteentaivutuksen ja kantapäät kyykyssä lattiaan. Ja rakastamani harrastus on paljon helpompaa.

Ja sen jälkeen liikkuvuuteni on pysynyt.

Siksi tarkoitan tätä koko sydämestäni, tämä kaikki on mahdollista myös sinulle.

Autan pilatesohjaajana ja liikkuvuusvalmentajana päivittäin ihmisiä toistuvien lihaskipujen ja liikkuvuuden kanssa. Verkkokurssini on rakennettu auttamaan kaltaisiani ihmisiä, jotka haluavat aikuisiällä tehokkaan tavan löytää pysyvästi liikkuvampi keho - ja tehdä se ilolla!

Liity odotuslistalle

Seuraava verkkokurssi alkaa syksyllä 2024

Lue mitä asiakkaani kertovat siitä, minkälaista kanssani on työskennellä


"Liikkuvuuteni ja lihasvahvuuteni ovat selkeästi parantuneet, jumeja kadonnut 
-yksilöasiakas


"..Ja olen oppinut käyttää omaa kehoani, ja oppinut tuntemaan sitä kokonaisvaltaisesti. Osaan seistä paremmin kahden jalan päällä, suorempana kuin vuosi sitten. Osaan myös käyttää palleaa, hengittää, ja olen löytänyt lihaksia ja liikeratoja joista en aikaisemmin tiennyt."
-pilatesasiakas