Yrityksille & polttareihin

Kehollista hyvinvointia ja elämyksiä

Yritystunnit, TYKY -palvelut

Kaipaako teidän yritysporukka taukojumppaa, viikoittaisen liikuntahetken tai ohjelmaa TYKY -päivään? Tunti voi olla kertaluontoinen tai säännöllinen, teidän ideoiden ja tarpeiden mukaan toteutettuna. Jos yrityksen omissa tiloissa on mahdollisuus kuntosaliin, voi tunti koostua myös lihaskuntoharjoittelusta ja hikisestä meiningistä!

Tunnin teemana voi olla esimerkiksi:

  • Terve selkä
  • Liikkuvuusharjoittelu, FasciaMethod, tai Pilates
  • Istumatyöläisen täsmäliikkeet
  • Skumppajooga

Kaikki tunnit voidaan järjestää Tampereen ydinkeskustassa Pesän tunnelmallisessa salissa jossa toimin, tai yrityksen omissa tiloissa. Yleensä tunnin kesto on alkaen 60min.

Kilometrikorvaus Tampereen ulkopuolelle 0,46snt/km.

Polttarit

Sopiiko teidän polttariporukalle ohjelmaksi kehoyhteyttä lisäävä kehonhuoltoharjoitus? Virtaavaa liikettä, kehon liikeratojen avausta ja rauhoittava loppurentoutus. Paikkana Tampereen ydinkeskustassa Pesän tunnelmallinen sali, tai jos teidän porukalla on ehdottaa oma tila, tähän sopii myös esimerkiksi tilava olohuone rennosti kotioloissa. Kysy myös skumppajoogaa! Polttarituntien kesto on yleensä 1-1,5h. 

Kaikki tunnit voidaan järjestää Tampereen ydinkeskustassa Pesän tunnelmallisessa salissa jossa toimin, tai polttariporukan omissa tiloissa.

Kilometrikorvaus Tampereen ulkopuolelle 0,46snt/km.Ota yhteyttä ja kerro mitä teillä on suunnitteilla niin toteutetaan yhdessä! Yhteystiedot