Yksityistunnit


Liikkuvuusharjoittelu ei ole sattumanvaraista venyttelyä.


Yksityistunti mahdollistaa juuri sinun tarpeisiin keskittymisen ja se sopii ihmisille, jotka arvostavat yksilöllistä ohjausta, yksityisyyttä ja rauhaa harjoittelussa. Haluat panostaa kehon kyvyn kehittämiseen ja hahmotat liikkuvuuden merkityksen suorituskyvylle - tai haluaisit oppia siitä! Voit olla tavoitteellinen harrastaja tai terveysliikkuja, joka kaipaa neuvoja lihastasapainon parantamiseen ja toimintakyvyn edistämiseen.

Säännöllinen harjoittelu kehittää tasapainoa, motorista hallintaa, lisää kehotuntemusta ja vähentää lihaskireyksiä.  Loukkaantumisriski vähenee kun toimintakyky paranee, eikä kaikki energia mene kehon kireyksien ohittamiseen.


Yksityistunti sopii sinulle, kun haluat:

  • Lisätä yleistä liikkuvuutta ja toimintakykyä
  • Aloittaa liikkumisen kevyesti ja turvallisesti matalan kynnyksen harjoittelulla
  • Vähentää niska-hartia kireyksiä ja lisätä selän hyvinvointia
  • Tasoittaa puolieroja
  • Lisätä keskivartalon hallintaa (perinteiset vatsarutistukset harvoin toimivat)
  • Monipuolistaa ja lisätä tukiharjoittelua lajiharjoittelun rinnalle
  • Tai kun haluat palautua arjen kuormituksesta kevyellä liikunnalla

Yksittäinen tunti ei vielä välttämättä vie sinua eteenpäin, kehittyminen on aikaa vievä prosessi joka vaatii sitoutumista. Kehittyminen edellyttää myös seurantaa ja tarvittavien muutoksien tekemistä. Yksityistunnit myydään kolmen kerran paketeissa ja sisältävät aina alkutestit ja lopputestit.

Toteututus Tampereen ydinkeskustassa Pesän salissa. Jos kuntokeskuksesi päästää ulkopuolisia valmentajia ohjaamaan voi tunnin järjestää myös kotisalillasi, asiakas maksaa tällöin myös valmentajan sisäänpääsymaksun. Yksityistunnin voi toteuttaa myös kotona mikäli tilaa on riittävästi käytettävissä.

Tampereen ulkopuolelle kilometrikorvaus 0,46snt/km.


Ota yhteyttä ja kerro mitä sinulla on mielessä ja miten haluaisit kehittää liikkuvuuttasi. Katsotaan miten voisin auttaa juuri sinua!