Workshopit

Workshopeissa syvennytään eri teemoihin kehonhuollon ja liikkuvuuden merkeissä. 


Hyvinvoiva selkä workshop

Lauantai 23.4 klo 16:00-18:00

Olemme yhtä nuoria kuin mitä selkämme on liikkuva. Selkä tarvitsee ydintukea, vahvaa tukilihaksistoa joka kannattelee selkää ja myös ryhtiä. Workshop pureutuu selän liikkuvuuteen ja keskivartalon tukilihaksisto vahvistamiseen. Opit liikkeitä joita tehdä kotona tai muun harjoittelun ohessa selän hyvinvoinnin eteen ja saat vinkkejä miten vähentää selkäkipuja. Tämä workshop sopii kaiken tasoisille liikkujille jotka kaipaavat selälle huomiota ja tunti on temmoltaan rauhallinen. Workshop päätetään pitkään loppurentoutukseen. Ota mukaan oma matto, loppurentoutusta varten lämmintä päälle ja vesipullo.

Uusi ajankohta workshopille on 23.4.

Hinta 35€

Workshopit pidetään Tampereen ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella Pesä Läsnäolo yhteisön tunnelmallisessa Valo salissa. Osoite Näsilinnankatu 28 sisäpihalla E rappu, 3. kerros, 33200 Tampere.

Ilmoittautuminen tapahtuu verkkokaupassa. Maksutapoina verkkopankkimaksu tai luottokortti. Liikuntaedut ePassi, Smartun ja Eazybreak käyvät myös, ilmoittaudu tällöin laittamalla viestiä. Maksamalla hyväksyt ostoehdot ja tietosuojaselosteen.

Workshop ilmoittautuminen viimeistään viisi (5) päivää ennen. Workshop maksetaan verkkokaupassa. Workshop toteutuu vähintään 4 osallistujalla ja osallistujia otetaan enintään 10 jotta voidaan taata riittävät turvavälit. Peruutus on tehtävä viimeistään 5 päivää ennen, jolloin osallistumismaksu palautetaan 1-3 pankkipäivän kuluessa poislukien kirjanpitokulu 5€. Sen jälkeen tulleista peruutuksista pidätetään täysi osallistumismaksu. Mikäli palveluntarjoaja joutuu peruttaamaan workshopin, palautetaan osallistumismaksu täysimääräisenä 1-3 pankkipäivän kuluessa.

Tunneilla noudatetaan Pirkanmaan koronasuosituksia ja suositellaan maskin käyttöä yleisissä tiloissa. Omalla matolla maskin voi ottaa halutessa pois. Workshopissa harjoitellaan omalla vastuulla. Huomioithan että terveydentilasi ja toimintakykysi mahdollistaa osallistumisen jotta harjoittelu on sinulle turvallista. Ohjaaja antaa liikkeistä aina vaihtoehtoja. Osallistujia ei ole vakuutettu palveluntarjoajan puolesta.