Puistotunnit

FasciaMethod kehonhuolto puistotunnit

Kehonhuoltoa ja liikkuvuutta kesällä puistotunneilla!  Tiistaisin klo 9:45-10:45 Eteläpuistossa, kahvila Tönön laiturilla. Tunti sisältää raikkaan smoothien.


FasciaMethod on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa. Tunnilla keskitytään parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin, dynaamisin venytyksin nivelten täysiä liikeratoja käyttäen, hyvällä kehon kannatuksella. Tunti koostuu lempeästä dynaamisesta liikkuvuusharjoittelusta, täsmävenytyksistä kireille lihasryhmille, liikehallintaharjoittelusta ja fasciakäsittelystä pallolla. Harjoittelua rytmitetään hengityksellä.

Tunneilta saat energiaa arkeen, vahvistat kehon ydintukea ja selän hyvinvointia ja vähennät niska-hartiaseudun kireyksiä. Tunti soveltuu kaiken tasoisille liikkujille, myös sinulle joka haluat aloittaa liikkumisen tauon jälkeen tai kaipaat monipuolista tukiharjoittelua. Ihana tapa tauottaa työpäivää tai nauttia kesäpäivistä!

Kesän puistotunnit alkavat heti kesäkelien alkaessa ja jatkuvat elokuun loppuun asti. Ota oma matto mukaan ja sään mukainen varustus sekä halutessa vesipullo. Puistotunnit pidetään Tampereen Eteläpuistossa, rantakahvila Tönön laiturilla. Näsijärven kaunis maisema avautuu edessä ja tunnin jälkeen voi pulahtaa vaikka uimaan vilvoittelemaan! Tunnin jälkeen pääset nauttimaan raikkaasta smoothiesta, joka kuuluu tunnin hintaa. Kehollista hyvää oloa tarjolla!

Säävaraus. Tunnit pidetään mahdollisuuksien mukaan joka kelillä, mutta jos keli näyttää kovin huonolta, perutaan tunti ilmoittamalla siitä somessa. Seuraathan meitä Instagramissa @inkerivaisanen ja @tonokahvila

Hinta 15€. Käteinen, kortti tai halutessa voi maksaa liikuntaeduilla Smartum, ePassi tai Eazybreak.

Ei tunteja tiistaina 5.7, 12.7 ja 2.8.

Kurssin ohjaa liikuntaneuvoja ja ryhmäliikuntaohjaaja Inkeri Väisänen. Inkerin osaaminen pohjautuu kehonhuolto ja  liikkuvuusharjoitteluun, sekä terveyttä edistävään liikuntaan. Ohjaajana Inkeri on lämmin ja tuttavallinen. Tunneilla liikkumisen mielekkyys, salliva ilmapiiri ja kehotuntemuksen lisääntyminen on avainasemassa.


"Kannustavaa, huomioivaa ja motivoivaa ohjausta. Ohjaaja on erittäin miellyttävä, hyvä tapa ohjata kaikin puolin. Liikkeet ovat vaikuttavia ja käsittämättömän tehokkaita. Tämä liikuntalaji sopii minulle parhaiten. Kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevaa liikettä, mahdollisimman pienellä kynnyksellä toteutettavaa "


""Ihanan rentouttavia ja jumeja avaavia liikkeitä selkeästi ohjattuna. Hyvin kerrottu mihin mikäkin liike vaikuttaa ja miksi niitä tehdään. Tähän jää koukkuun."