Pienryhmät Ylöjärvellä

Tammikuussa alkavat pienryhmät Team Jutta Selinin toiminnallisella salilla Ylöjärvellä.

Pilates

Lauantaisin klo 12:15 alkaen 14.1

Pilates on kehonhallintamenetelmä, joka kehittää tukilihaksia, koordinaatiota ja tasapainoa. Lihastasapaino paranee vahvistaen keskivartaloa, selkää ja lantiota jolloin harjoittelusta saa apua selkäongelmiin ja ryhtiin. Kurssi sopii kaikille kuntoon katsomatta, niin aloittelijoille, istumatyöntekijöille kuin jo pilatesta harrastaneille. Ohjaaja tarjoaa liikkeistä vaihtoehtoja ja pienryhmässä saat yksilöllistä ohjausta.

Yksi paikka vapautunut, voit ilmoittautua kesken kaiken vielä mukaan.

Hinta 89€/kk, kesto 3 kk

Liikunnan startti

Lauantaisin klo 13:30 alkaen 12.1

Tämä ryhmä on sinulle, joka olet miettinyt liikunnan aloittamista tai olet juuri aloittanut. Ryhmä on todella matalan kynnyksen ryhmä ja voit tulla mukaan juuri sellaisena kuin olet. Tässä ryhmässä sinun ei tarvitse ennakkoon osata mitään vaan lähdetään kaikki asiat käymään perusteista liikkeille. Tutustutaan erilaisiin reeneihin ja kehonhuolto menetelmiin, jossa pääset haastamaan itseäsi oman tasosi mukaan.

Hinta 89€/k, kesto 3 kk

Mukaan voi ilmoittautua vielä kesken kaiken.

Crosstraining alkeet

keskiviikkoisin klo 18:00 alkaen 12.1

Crosstraining-ryhmässä tutustutaan toiminnallisen harjoittelun pariin. Ryhmässä lähdetään ihan perusteista liikkeelle, joten tämä sopii kaikille. Ryhmässä tullaan opettelemaan vapaiden painojen oikeat tekniikat sekä tehdään paljon erilaisia omankehonpainonliikkeitä. Ryhmässä pääset haastamaan itseäsi niin voima, liikkuvuus, räjähtävyys kuin kestävyys- puolella. Ryhmän reenit ovat monipuolisia ja jokainen reenikerta on erilainen.

Hinta 89€/kk, kesto 3 kk

Ilmoittautuminen on nyt auki, tervetuloa Team Jutta Selinin huippuporukkaan mukaan! Salille on helppo tulla ja parkkipaikkoja löytyy salin edestä. Osoite Elopellontie 1M, Ylöjärvi.


Lisätiedot ryhmistä ja ilmoittautuminen suoraan Jutalle: jutta@personaltrainingjuttaselin.fi tai 050 496 8865