Kurssit

Keho & Mieli & Hevonen -miniretriitti

Lauantaina 14.5.2022 klo 10-14 Satulan Hevoshoitola, Valkeakoski


Kesän korvalla kuunnellaan omia tarpeita ja opetellaan hankkimaan voimavaroja sisältä käsin.

Keho&Mieli&Hevonen -miniretriitti on uniikki konsepti, jossa tehdään harjoituksia ohjatusti ja käydään läpi miten hengitys vaikuttaa kehoon, siten läsnäoloon ja miten eläimet vastaavat tähän. Hevoset ovat läsnä, kun harjoitteita tehdään, mutta retriitti ei sisällä hevosten käsittelyä.

Jotta mieli voi rentoutua, huolletaan ensin kehoa lempeän kehonhuollon parissa. Pohditaan, mitkä ovat voimaantumisen peruspilareita, kuunnellaan mitä hevosten läsnäolo meissä nostattaa esille.

Tämä lempeä kokemus on irtiotto arjesta ja samalla se luo pohjaa uudelle. Retriittiin voit tulla turvallisin mielin. Ilmapiiri on salliva ja hyväksyvä. Tule sellaisena kuin olet!

Retriitin ohjaa liikuntaneuvoja Inkeri Väisänen. Inkerin osaaminen painottuu kehonhuolto ja liikkuvuusharjoitteisiin, sekä intuitiiviseen läsnäolon luomiseen. Ota oma matto mukaan sekä muistiinpanovälineet ja kehonhuoltoon sopiva, säänmukainen varustus. Paljon lämmintä päälle!

Miniretriittiin max. 6 osallistujaa. Retriitissä olemme ulkona ja väljissä sisätiloissa koronaohjeistuksia noudattaen.

Hinta 95€/hlö sis.alv

HUOM! Voit osallistu myös seuraavan päivän eläinkommunikointikurssille, sisältäen majoituksen runsaalla aamiaisbuffetilla. Hinta koko kurssiviikonlopulle 249€/ hlö.

ILMOITTAUDU