Ilmoittaudu

Ilmoittaudu kursille, workshopiin tai kertakäynnillä tunnille. Tule mukaan oppimaan ja nauttimaan kehon huoltamisesta ja vahvistamisesta, saamaan kokemuksia sekä oivalluksia kehon käytöstä. Nähdään matolla!


Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla palvelu verkkokaupassa.
Voit myös maksaa myös ePassilla tai Smartumilla. Ilmoittaudu tällöin lähettämällä viesti mihin olet ilmoittautumassa.
Ilmoittautuessasi hyväksyt voimassaolevat ostoehdot ja tietosuojaselosteen.

YLEISET EHDOT

Kurssit

FasciaMethod kurssin ilmoittautuminen 29.4. 2022 mennessä. Maksutapoina kortti, Smartu, ePassi, Eazybreak liikuntaedut. Verkkokaupassa maksutapoina on luottokortti ja verkkopankkimaksi. Kurssi toteutuu vähintään 4 osallistujalla ja osallistujia otetaan enintään 10 jotta voidaan taata riittävät turvavälit. Peruutus on tehtävä viimeistään 29.4.2022 jolloin osallistumismaksu palautetaan 1-3 pankkipäivän kuluessa poislukien kirjanpitokulu 5€. Sen jälkeen tulleista peruutuksista pidätetään täysi osallistumismaksu. Mikäli palveluntarjoaja joutuu peruttaamaan kurssin, palautetaan osallistumismaksu täysimääräisenä 1-3 pankkipäivän kuluessa. Poissaoloja ei korvata.

Kurssille voi ilmoittautua myös kertamaksulla, ilmoittauduthan tällöin viimeistään tuntia ennen jotta ehdimme reagoida ilmoittautumiseesi ja lähettää vahvistussähköpostin.

Tunneilla noudatetaan Pirkanmaan koronasuosituksia ja suositellaan maskin käyttöä yleisissä tiloissa. Omalla matolla maskin voi ottaa halutessa pois. Kurssilla harrastetaan liikuntaa omalla vastuulla. Huomioithan että terveydentilasi ja toimintakykysi mahdollistaa osallistumisen jotta harjoittelu on sinulle turvallista. Ohjaaja antaa liikkeistä aina vaihtoehtoja. Osallistujia ei ole vakuutettu palveluntarjoajan puolesta. Palveluntarjoajalla on voimassaoleva vastuuvakuutus.

Workshopit

Workshop ilmoittautuminen viimeistään viisi (5) päivää ennen. Workshop maksetaan verkkokaupassa. Workshop toteutuu vähintään 4 osallistujalla ja osallistujia otetaan enintään 10 jotta voidaan taata riittävät turvavälit. Peruutus on tehtävä viimeistään 5 päivää ennen, jolloin osallistumismaksu palautetaan 1-3 pankkipäivän kuluessa poislukien kirjanpitokulu 5€. Sen jälkeen tulleista peruutuksista pidätetään täysi osallistumismaksu. Mikäli palveluntarjoaja joutuu peruttaamaan workshopin, palautetaan osallistumismaksu täysimääräisenä 1-3 pankkipäivän kuluessa.


Tunneilla noudatetaan Pirkanmaan koronasuosituksia ja suositellaan maskin käyttöä yleisissä tiloissa. Omalla matolla maskin voi ottaa halutessa pois. Workshopissa harjoitellaan omalla vastuulla. Huomioithan että terveydentilasi ja toimintakykysi mahdollistaa osallistumisen jotta harjoittelu on sinulle turvallista. Ohjaaja antaa liikkeistä aina vaihtoehtoja. Osallistujia ei ole vakuutettu palveluntarjoajan puolesta.