FasciaMethod

FasciaMethod onlinekurssi Fiilis Fitneksellä!


Keskiviikkoisin klo 18:00-18:45 alkaen 31.8

Syksyllä pääset nauttimaan FasciaMethod tunneistani Fiilis Fitneksen online-kurssilla. FasciaMethod soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan! Harjoitteet ovat yksinkertaisia ja kaikille helppoja oppia. Harjoituksiin kotona tarvitset vain vähän tilaa, alustan sekä tennispallon harjoituksen lopun pallokäsittelyosiota varten.

Mitä hyötyä?

FasciaMethod -harjoittelu ennalta ehkäisee vammoja, edistää palautumista ja kuntoutumista sekä parantaa liikkuvuutta ja suorituskykyä. Dynaaminen ketjuliikkuvuusharjoittelu vaatii hyvää liikehallintaa ja myös kehittää sitä. Ideana on mahdollisimman laajat liikeradat ja pitkien lihastoimintaketjujen läpikäyminen. Liikehallinta on tärkeää erityisesti suurilla liikeradoilla, joissa vipuvarret ovat pitkät. Vahva syvä tuki on nivelten, erityisesti selkärangan välilevyjen kuormittumisen kannalta tärkeää. Sen vuoksi harjoittelussa pidennämme lihastoimintaketjuja kohotuksen ja kannatuksen sekä aktiivisen lihastyön avulla. Harjoittelu on dynaamista, lempeää ja sopii myös liikuntaa aloitteleville tai palautumiseen.

Online-kurssi alkaa 31.8 ja ilmoittautuminen on auki. Ilmoittautuminen suoraan Fiilis Fitneksen sivuilla ja mukaan on mahdollista tulla koko kaudeksi hintaan 95 € (15 treeniä, 4 kk) tai kuukaudeksi 28 €. Videot jäävät tallenteeksi Facebook ryhmään, eli ei huolta aikataulusta - tee silloin kun sinulle sopii!

Ilmoittaudu tästä online kurssille